Gary Wing

Pergamon presenteert het portfolio van Gary Wing. Deze artiest vangt op geheel eigen wijze de essentie van zijn onderwerpen in een vloeiende en dynamische  techniek.

Een selectie van de werken wordt op dit moment tentoongesteld in onze gallerij.  Hieronder vindt u 2 foto gallerijen met een selectie uit de werken. Deze zijn allemaal op A4 formaat. Voor het complete portfolio kunt u kijken op de website van Gary Wing.  Werken in commissie / vrije opdracht zijn ook mogelijk.

De prijs van een werk bedraagt tussen de 110 en 130 euro.  Dit is  inclusief inlijsting met museum glas. in een houten lijst. Andere inlijstingen zijn uiteraard mogelijk.

Gallerijen

Celebrities

Dieren

Commissie : vrije opdracht

Gary Wing heeft een grote staat van dienst op het gebied van gecommissioneerde werken. In samenwerking creeert de artiest een kunstwerk op basis van een onderwerp dat u uitkiest. U krijgt hier mee een uniek werk van een onderwerp dat u na aan het hart ligt. Het kunstwerk wordt gerealiseerd in A4 of A3 formaat naar keuze. Dit neemt 4-5 weken in beslag.

Uw geliefde, huisdier of ander onderwerp vereeuwigd!
De Engelse kunstschilder Gary Wing is gespecialiseerd in het tekenen van prachtige portretten. Dat kan zowel een portret van een persoon zijn als van uw huisdier. Zo’n kleurrijke tekening vereeuwigt op een heel warme manier uzelf, uw geliefde of uw trouwe huisdier.
 
dog-commission-min
 
Techniek
Gary gebruikt een verfijnde techniek om het onderwerp op papier te krijgen. Een foto dient hierbij als voorbeeld. Gary tekent eerst met potlood de ruwe lijnen. Vervolgens brengt hij met waterverf de eerste, subtiele kleuren aan. Na het eerste inkleuren werkt hij
de details zoals de ogen verder uit. Ten slotte tekent hij scherpe lijnen en accentueert waar nodig met Indische inkt. Het eindresultaat vertoont een verbluffende en warme gelijkenis, klaar om een mooi plekje in huis te krijgen.
 
Bestellen
U kunt uw portret van Gary Wing nu eenvoudig bestellen bij lijstenmakerij Pergamon. Pergamon zorgt ervoor dat uw bestelling bij Gary Wing komt en hij voor u aan de slag gaat. U krijgt eerst een schets te zien, voor Gary het portret afmaakt.
 
Informeer bij lijstenmakerij Pergamon, Waterloostraat 147-D, telefoon (010) 413.20.40

Biografie

Since graduating from Kingston University with a first-class honours degree in illustration I have been working as a freelance illustrator, receiving commissions from many top publishers, design companies, advertising agencies, magazines and newspapers within the UK and abroad.

I have travelled to New York, California, Paris, Berlin, Stuttgart and Amsterdam to produce reportage illustrations for various publications including The Architects Journal and Blueprint magazine. For a number of years I was a regular in-house illustrator for The Economist magazine. I have also taken on illustration work for a number of charities. More recently I have been taking on more private commissions. These include pet, house and people portraits. I live in Oxford in the UK and have produced many sketches of the wonderful buildings and streets. These sketches are sold as originals and prints in a gallery called Covered Arts in Oxford.

 

 

 

 

 

Panorama-uitvouw-01

Picture 1 of 36

 

 

Seo Wizard powered by http://seo.uk.net